SALAM AIDILFITRI 1 SYAWAL 1429 HIJRAH

Asalamualaikum wbt, salam sejahtera kepada semua.

Allahamdulillah syukur kepada allah kerana masih lagi  diberi peluang menghirup udara ramadhan dan insya allah kita akan menyambut syawal yang mulia ini.

pertama sekali jutaan maaf kepada mak dan ayah serta kedua mertua atas kesilapan dan kesalahan selama ini, maaf sekiranya terkasar bahasa dan tersilap kata, mohon di ampunkan dosa dan dihalalkan makan minum.

Untuk isteri, selamat hari raya diucapkan, thn ni insyallah selepas raya kita akan dapat cahaya mata baru, moga ia dapat menyerikan lagi keluarga kita, Untuk anak babah, nur aisya dania yang comel mcm babah, selamat hari raya, babah doakan aisya akan jadi insan yang cemerlang dan menjadi manusia yang bertakwa kepada allah hendaknya.

Untuk adik beradik ku,  tie + azhar (kakak + Abg Ipar )  saya doakan mereka sekeluarga sihat selalu hendaknya, saya selalu doakan utk mereka supaya diberikan zuriat. moga allah memperkenankan doa saya. kepingin nak ada anak sedara yang ramai.. Selamat hari raya pada anda berdua….

Untuk adikku (azlan) selamat hari raya. maaf zahir dan batin, nampaknya dah ada teman istimewa. moga cepat2 lah kahwin, mak dan kami semua tak sabar nak dapat org baru dalam keluarga kita.

Untuk adik bongsu (azura) salam aidilfitri diucapkan. Alhamdulillah, akhir tahun ni habis maktab, nanti akan bergelar cikgu, kerja baik2 dan buat yang terbaik.

Untuk anda semua SELAMAT HARI RAYA,  MAAF ZAHIR BATIN DI UCAPAKAN

untuk saudara dan saudari terima kasih kerana berkelapangan utk menjenguk blog saya yang tak seberapa ni, maklum lah budak2 baru belajar. mmg lama tak update , terlalu banyak perkara perlu diselesaikan sejak kebelakangan ini, namun begitu saya akan cuba curi masa sedikit utk bahan bahan baru istimewa utk anda semua.

TERIMA KASIH UTK SEMUA…

SALAM AIDILFITRI

NOOR AZMAN BIN AMAT PALA  @ MUHAMMAD

27 RAMADHAN 1429 H / 27 SEPTEMBER 2008

4.00 PTG

 

 

 

gambar kartun ucapan selamat hari raya idul fitri 2008

gambar - gambar islami untuk comment di friendster ketika hari raya idul fitri / lebaran

Explore posts in the same categories: admin

One Comment on “SALAM AIDILFITRI 1 SYAWAL 1429 HIJRAH”

  1. AA Says:

    This is a cool blog. Keep up the good work, bro


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: